Kind words from lovely people

Chevelle & Rogier

blaricum

“Wat een geweldige dag was het, en dankzij Dian hebben we er nu prachtige herinneringen aan! We willen Dian enorm bedanken voor het vastleggen van onze speciale momenten op zo’n prachtige manier. Haar foto’s zorgen ervoor dat we de emoties en sfeer van het moment op een magische manier kunnen herleven, telkens als we de foto’s bekijken. Haar vriendelijke en ontspannen aanpak maakte dat iedereen zich op zijn gemak voelde en op zijn best werd vastgelegd.”

Isabel & jurgen

hilversumse heide

“We zijn heel blij met de foto’s die Dian van ons heeft gemaakt. In het begin wisten we niet zo goed hoe we moesten poseren omdat we zelf niet veel ervaring hebben met fotoshoots, maar Dian wist ons goed neer te zetten waardoor de foto’s super leuk en spontaan zijn geworden. Ze heeft onze liefde goed weten vast te leggen. Naast de mooie foto’s ook nog eens een hele gezellige avond gehad met elkaar en met Dian. Bedankt Dian <3”

demi & milo

noordwijk

“Dian is een hele prettige fotograaf! Ze had creatieve ideeën, een postieve en rustige houding wat ervoor zorgde dat we ons comfortabel voelden tijdens onze coupleshoot. De foto’s laten precies zien hoe we samen zijn, we zijn dan ook heel erg blij met het eindresultaat. Kortom: echt een aanrader!”

Lets Chat & Shoot!

Heb je een vraag, een idee of zin in een gezellig kennismakingsgesprek? Aarzel niet en vul het contactformulier in!