photographing all types of love stories

Love stories, captured for a lifetime.

photography by dian franken

Dian Franken

hilversum-based fotograaf

Hi, ik ben Dian! In mijn fotografie leg ik het liefst de liefde vast, op wat voor manier dan ook; op een bruiloft, de liefde tussen twee vriendinnen, ouder en kind of bijvoorbeeld de liefde voor jezelf door middel van een solo shoot.

Ik vind het mooi om de liefde vast te leggen zodat mensen hier een tastbare herinnering aan overhouden en altijd kunnen terugkijken naar een speciaal moment. 

De manier waarop ik deze momenten vastleg is door spontane, warme plaatjes te schieten die vol zitten met emotie. 

recente shoots

lieve woorden

5/5
“Ik ben zo dankbaar voor de mooie foto’s die Dian heeft gemaakt op het feest voor mijn 25e verjaardag. De foto’s leggen precies vast hoe de sfeer was tijdens de avond en ze heeft een heel goed gevoel voor het perfecte moment om een plaatje te schieten. Door naar de foto’s te kijken herleef ik de avond elke keer weer en dat is heel waardevol. Na mijn feest heb ik van verschillende aanwezigen al appjes gehad wie deze top fotograaf is! Ik ben super blij met haar en daarnaast deed ze gezellig mee met de groep!"
Sofie
5/5
“Wat een geweldige dag was het, en dankzij Dian hebben we er nu prachtige herinneringen aan! We willen Dian enorm bedanken voor het vastleggen van onze speciale momenten op zo'n prachtige manier. Haar foto's zorgen ervoor dat we de emoties en sfeer van het moment op een magische manier kunnen herleven, telkens als we de foto's bekijken. Haar vriendelijke en ontspannen aanpak maakte dat iedereen zich op zijn gemak voelde en op zijn best werd vastgelegd."
CHevelle + Rogier
5/5
"We zijn heel blij met de foto’s die Dian van ons heeft gemaakt. In het begin wisten we niet zo goed hoe we moesten poseren omdat we zelf niet veel ervaring hebben met fotoshoots, maar Dian wist ons goed neer te zetten waardoor de foto’s super leuk en spontaan zijn geworden. Ze heeft onze liefde goed weten vast te leggen. Naast de mooie foto’s ook nog eens een hele gezellige avond gehad met elkaar en met Dian. Bedankt Dian <3"
Isabel + jurgen

Lets Chat & Shoot!

Heb je een vraag, een idee of zin in een gezellig kennismakingsgesprek? Aarzel niet en vul het contactformulier in!